Villapaidat

Tänäkin vuonna talvi oli Intiassa kylmä ja toiveena olikin antaa koululaisille villapuserot joululahjaksi. Opettajat olivat odottaneet minua vierailulle koululle jotta saan henkilökohtaisesti antaa villapuserot lapsille.  Pojille oli mittatilauksena tehty punaiset villapaidat ja tytöille vihreät villatakit.

DSCN1426Villapusakat vaikuttivat olevan hyvää materiaalia ja toivottavasti kestävät ensikin talven. Oppilaat olivat hämmentyneen iloisia saadessaan villapaidat, koska he eivät juuri saa lahjoja.ISo kiitos kaikille keräykseen osallistuneille!
Seuraavana päivänä järjestimme koulukuvauksen lapsille uusissa villareissa. Pojat ja tytöt näyttivät oikein komeilta ja tyytyväisiltä uusissa villareissa. Kuten viimekin kerralla lapset olivat aika hämmentyneitä kuvauksesta ja monista lapsista piti ottaa montakin kuvaa jotta he saatiin edes vähän hymyilemään. Teetimme kuvat ja Matun antaa jokaiselle lapselle heidän omat kuvansa kotiin vietäviksi. Kaikista luokista otettiin myös luokka kuvat jotka jäävät koululle. Matunilla oli myös idea kirjasta johon liitettäisiin jokaisesta oppilaasta passikuva ja oppilaan tiedot, näin olisi helppo vierailijoillekkin saada vähän tietoa lapsista. Tällä vierailulla pidimme myös monta palaveriä koulukomitean jäsenten ja opettajien kanssa. Tulevaisuuden toiveista, haasteista sekä tulevista urheilu ja kulttuuri tapahtumasta.
Terveisin Anni

%d bloggaajaa tykkää tästä: