LASTEN KIRJEENVAIHTOA, SUOMI-INTIA

Canelipuulla on ollut jo usean vuoden ajan yhteistyötä Herttoniemenrannan ala-asteen kanssa. Tällä kertaa kun koulun opettajat kuulivat, että olemme lähdössä käymään Intiassa Amader Eskulessa, ideoivat he opettavat ja hauskat muistipelit sekä kirjeet viemisiksi Intiaan. Herttoniemenrannan ala-asteen viidenluokkalaiset tekivät upeat englanninkieliset muistipelit ja värikkäät kirjeet, jotka matkasivat mukanamme Ateswartalan kylään.

canelipuu-followup-opeskelua

canelipuu-herttoniemenranta-muistipeli2Annoimme kirjeet eri luokka-asteille ja jokainen kirje haluttiin lukea joka luokka-asteella, niin mielenkiitoisia ne tietysti olivat! Pienimmille opettajat käänsivät kirjeen bengalin kieleksi ja oli ilo seurata hymyjä lasten kasvoilla kun he kuuntelivat millaisia asioita suomalaiset lapset olivat halunneet heille kertoa ja heiltä kysyä. Sovimme, että Amader Eskulen viidenluokkalaiset jakautuvat pienryhmiksi ja tekevät kortit myös Suomeen vietäviksi. Lapset alkoivat heti piirtämään hienoimpia piirustuksiaan ja miettimään vastauksia kysymyksiin, joita suomalaiset viidesluokkalaiset olivat kyselleet, kuten mitä eläimiä Intiassa on ja mikä on lempiruoka.

canelipuu-herttoniemenranta-ystavakorttiMyös Suomeen lähtevistä kirjeistä tuli toki hienoja! Kiitos yhteistyöstä Herttoniemenrannan ala-aste, tällainen tuo niin paljon iloa niin monelle! <3 Ihana kun olette opet siellä niin idearikkaita!

p.s. Tämä sirkusvarjo, jonka saimme Herttoniemerannan ala-asteelta joitakin vuosia sitten, ilahduttaa koululaisiamme yhä vaan!

canelipuu-varjon-alla

%d bloggaajaa tykkää tästä: