Käsinukkejoukkio matkalla Intiaan

Hei!

Täällä Herttoniemenrannan ala-asteella marraskuun pimeys ei ole lainkaan haitannut iloisia englannin ja käsityön tunteja, sillä olemme jälleen päästäneet valloilleen Intia- innostuksen. Tällä kertaa asialla ovat olleet 5A- luokan oppilaat. Olemme lähettämässä Canelipuun koululle paketin, joka sisältää käsinukkeja tarinoineen. Paketti lähtee matkaan jo tällä viikolla Katjan perheen mukana kohti Atheswartalan kylää.

cnlp_nuket
Projektimme eteni seuraavanlaisesti: Koko luokan voimin valmistettiin Englannin tunneilla kuvitteellisia tarinoita Suomessa asuville lapsille, satuhahmoille ja eläimille. Tarinoiden henkilöhahmot puolestaan ovat heränneet henkiin tekstiilityöntunneilla. Tytöt ovat uurastaneet mitä hienoimpien yksityiskohtien parissa.
Paketin mukana lähtevät myös kuvalliset ohjeet siitä, miten nuket valmistetaan.  Tarkoitus olisi, että vastaavanlainen projekti toteutettaisiin myös Intiassa Katjan johdolla. Jos kaikki käy hyvin, niin saamme Intiasta Katjan perheen palattua käsinukkelähetyksen ilahduttamaan myös omaa kouluamme.
Kaikki oppilaat ovat olleet erittäin innoissaan projektista niin kuin myös me opettajat.
Hyvää matkaa koko Katjan perheelle ja toivottavasti käsinuket ilahduttavat Canelipuun koulun lapsia!
Terveisin: Jaana ja Sara

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: