”School at your door” työskentelymalli vei koulumme paikallisuutisiin!

.

Koulumme tapa huolehtia lasten koulun käynnin jatkumisesta korona-aikana vei koulumme paikallisuutisiin! ??

.

Paikallisuutiset osa 1

Meidän koulussa on ollut käytössä ”School at your door” työskentelymalli. Yleisesti Intiassa koulut ovat olleet suljettuna huhtikuusta asti. Intiassa on pyritty järjestämään opetus etäyhteyksiä käyttäen.

Useilla perheillä ei kuitenkaan ole internetin käyttömahdollisuutta. Etenkin maaseudulla useat lapset ovat jääneet koulutuksen ulkopuolelle. Jo toukokuussa Intian koordinaattorimme Matun keksi työskentelymallin ”School at your door”.

Mallissa opettajat käyvät viikoittain perheiden luona, jotta oppilaat saavat tehtävät kotiopiskelua varten ja pääsevät samalla palauttamaan edellisen viikon tehtävät opettajalle tarkistettavaksi. ??✏️

Työskentelymallin avulla koulumme lapset eivät ole jääneet ilman koulutusta. Tällainen toimintatapa on varsin innovatiivista Intiassa ja juuri tämän vuoksi paikallisuutiset kiinnostuivat koulumme toiminnasta. Uutisessa haastatellaan koulumme opettajaa Shibaprasadia ja vanhempaintoimikunnan jäsentä Anukul Maitya.

He kertovat yleisesti koulumme toiminnasta ja korona-aikaisesta työskentelymallista. Toimittajia kiinnosti myös, kuinka koulullamme on järjestetty syksyn koeviikko. Oppilaat jaettiin pienryhmiin tekemään kokeita eri puolilla Ateswartalan kylässä, jotta kokeet saatiin mahdollistettua, koska isot kokoontumiset ovat myös Intiassa korona-aikana kiellettyjä.

Uutisessa vilahtavat lapset kasvomaskeissaan ovat yksi pienryhmä lähellä kouluamme tekemässä tätä koetta. ?

Intian valtio on ilmoittanut, että ala-asteiden koululaiset voivat palata näillä näkymin takaisin kouluun joulukuun alusta. Follow-up tukiopetus ohjelman oppilaat ovat puolestansa voineet jatkaa koulunkäyntiä koulullamme, jo usean kuukauden ajan pienryhmissä.

Hyviä uutisia kaiken kaikkiaan. ?

Tarkkasilmäiset voivat lisäksi huomata, kuinka keltainen koulumme taitaa tarvita pian julkisivuremonttia! ??️?

Paikallisuutiset osa 2
Paikallisuutiset osa 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: