Tule mukaan

Jotta toimintamme olisi mahdollista, tarvitsemme apuasi. Pienen vapaaehtoistyöllä toimivan yhdistyksen etu suuriin kansainvälisiin järjestöihin on se ettei toiminta-, toimisto- ja palkkakuluihin kulu tukijoidemme rahaa, vaan kaikki tuki saadaan 100%:sesti avustettaville.

Yhdistys tukee toimintaansa jäsenmaksuilla, lahjoituksilla, toteuttaen erilaisia tempauksia ja tehden talkootöitä. Kaikki lahjoitukset menevät lyhentämättöminä Intiaan lasten hyväksi. Jotta tämä toteutuisi, Canelipuun perustajajäsenet maksavat henkilökohtaisesti itse kaikki yhdistyksen juoksevat kulut kuten mm. pankkikulut, internetsivujen vuosimaksut sekä tietenkin omat vierailunsa Intiassa. Canelipuun toimijat Suomessa toimivat täysin ilman palkkioita ja täydestä sydämestään vapaaehtoistyöllä. Antamasi tuki menee siis Canelipuu ry:n tililtä 100%:sti suoraan Intiaan, ilman rahaa syöviä välikäsiä. Yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on 50 euroa. Lahjoituksista olemme kovin iloisia. Monet ystävät ovat päätyneet tukemaan Intian lapsia 10-20 eurolla/kk.

Raha Intian päässä on käytetty tähän mennessä koulurakennuksen täydelliseen uudelleenkorjaukseen, opettajien ja koordinaattorin palkkoihin, kouluruokailuun sekä lasten koulukirjoihin, -välineisiin ja koulupukuihin.

Lahjoituksen voit tehdä tilisiirrolla:

Yhdistyksen pankkitili:
IBAN-tilinumero: FI88 5723 0220 2313 98
BIC: OKOYFIHH

Keräystili:
IBAN-tilinumero: FI97 5721 9420 1717 93
BIC: OKOYFIHH

Viitenumerot:

Lahjoitus:  240909

Jäsenmaksu:  240909 12

Jokainen halukas on milloin vain tervetullut, tai paremminkin tervemennyt, Intiaan vierailemaan Ateswartalan kylään! Otamme mielellämme vastaan vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita. Intian kordinaattori Matun toimii isäntänä – majoitus, kyyti ja ruokailu on järjestettävissä. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä kanssamme, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin yhteydenotto lomakkeella.

Lupaamme olla apusi arvoisia,
Canelipuu ry

Canelipuu ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa