Lisärakennus

Lisärakennus Ateswartalaan!

saldopuu

Olemme keränneet lahjoituksia Canelipuu ry:n koululaajennusprojektiin marraskuusta 2014 asti. Runsas joukko yksityisiä lahjoittajia sekä muutama yritys on osallistunut kampanjaan. Nyt voimme onnellisina ilmoittaa yhteisen tavoitteemme saavutetuksi ja varat uuteen rakennukseen on kerätty! Iso kiitos kaikille lahjoittajille! Ilman teitä emme olisi tässä nyt!

Jatkamme kuitenkin varojen keräämistä koulun ulko- ja sisätilojen kuntoon saattamiseksi. Rakennustyöt Ateswartalassa aloitetaan monsuunisateista riippuen loka-marraskuun 2015 aikana.

Lisärakennus tullaan rakentamaan paikallisin voimin ja paikallisin materiaalein, jotta paikallinen yhteisö hyötyy myös koulun laajentumisesta. Rakennuksen kokonaiskustannukset tulevat olemaan n. 8 000€ sisältäen kaiken työmiesten palkoista ikkunaruutuihin ja perustuksiin.

Lahjoituksen tehneet yritykset:

  • Berndex Oy
  • Enco Oy
  • Maalausliike Painted Oy

 

Canelipuu ry on lahjoitusvaroin toimiva kehitysyhteistyöjärjestö, joten tarvitsemme edelleen tukea toimintamme mahdollistamiseksi. Jos olet kiinnostunut tukemisestamme, voit tehdä lahjoituksen tilillemme:

Rahankeräystili:
IBAN-tilinumero: FI97 5721 9420 1717 93
BIC: OKOYFIHH

Viitenumero: 240909

  1 comment for “Lisärakennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *