Syntyi yhdistys

Iloinen jälleennäkeminen Suomessa koko järjestoidean äitien ja isän kanssa koitti elokuussa 2009. Haimme innokkaina tietoa, ei siis järjestön vaan yhdistyksen perustamisesta, kuten meille selvisi pian. Ennakkovalmistelujen kera jo hieman viisaampina pistimme yhdistyksen perustamiskokouksen pystyyn, muodostimme yhdistykselle hallituksen sekä loimme yhdistyksen perusajatuksen ja säännöt. Yhdistyksen nimiasia oli ollut jo pitkään mietinnässä, mutta eihän sitä helpolla saatu luotua. Useampi tunti siinä taisi vierähtää kun väänneltiin ja käänneltiin erinäisiä sanayhdistelmiä. Tiedätte jo mihin nimeen päädyimme :). Vielä yhdistyksen perustamismaksu suoritettiin ja paperit yhdistysrekisterikeskukseen käsiteltäviksi ja eikun seuraavan asian kimppuun – pankkitilin avaaminen.

Suoritimme erinäisiä soittoja eri pankkeihin ja tuskailtiin epätietoisuuttamme yhdistyksen pankkitiliasioissa – kaikenmaailman maksuja joka toiminnoista jota tilillä suoritettaisiin, jopa tilille rahanlaitto maksaisi!! Taistelimme tätä ajatusta vastaan pitkään – yhdistyksemmehän tekisi hyväntekevaisyyttä eikä tienaisi rahaa kuten yritykset, joille meidän pankkijärjestelmässämme on täysin samanlaiset tilijärjestelmät luotu – mrrrrr. Joka puolelta tuli seinä tässä asiassa vastaan ja meidän ei auttanut muuta kun niellä tämä. Päädyimme siihen, että kaikki typerät pankkikulut hoitaisimme omasta kukkarostamme, jotta tukijoiden tuki menisi lyhentämättömänä Intianpäähän niikun alkuperäinen ajatus oli. Avasimme siis pankkitilin. Tässä suhteen jouduimme vielä monen mutkan kautta käymään erinäisiä neuvotteluja pankkitätien kanssa, jotta ollaan tässä tilanteessa kun tänäpäivänä ollaan, eli suhteellisen tyytyväisiä pankin toimintaan.

Yhdistysrekisteriin pääsyä, eli papereidemme käsittelyä jouduimme odottamaan kolmisen kuukautta, mutta vihdoin postiluukusta tipahti kirje – olimme rekisteröity yhdistys nimeltään Canelipuu ry :). Alkuun lähetimme informaatiota Canelipuun ajatuksista kukin me kolme – Anni, Katja ja Raoul niille ihmisille ympärillämme joiden uskoimme olevan kiinnostuneita touhuistamme. Innokkaita Canelipuun toiminnan seuraajia ilmoittautuikin mukavasti ja osa jo heti aluksi luotti meihin ja toimintaamme niin että uskalsi lahjoituksia toiminnan tukemiseksi laittaa yhdistyksen tilille. Olimme niin iloisia – tästä tämä lähtisi!!

%d bloggaajaa tykkää tästä: