Tervetuloa uuteen blogiimme!

Tervetuloa meidän uuteen blogiin! Tähän blogiin on siirretty kaikki tekstit vanhasta blogista, joten selaamalla aiempia tekstejä pääset sisään koko Canelipuun viisivuotiseen historiaan ihan yhdistyksen perustamisen alkujuurille asti! Olemme blogin siirron yhteydessä joutuneet tekemään pieniä muokkauksia sisältöihin. Nämä uudet internetsivut ovat pitkän työn tulos ja kyllä kannatti! Raoul on tehnyt hienoa työtä, kiitos siitä!

Haluamme myös kiittää kaikkia jotka olette olleet mukana Canelipuun toiminnassa  ja antaneet tukea koulun toiminnan hyväksi Ateswartalassa.

Olemme aloittamassa suurinta projektia sitten koulun perustamisen ja peruskorjaamisen. Koulun toiminta on laajentunut niin merkittäväksi, että tilat ovat olleet ahtaalla jo jonkin aikaa. Tähän haemme parannusta rakentamalla koululle lisärakennuksen, jotta opetus voi jatkua mukavasti sisätiloissa.

Lisärakennus tullaan rakentamaan paikallisin voimin ja paikallisin materiaalein, jotta paikallinen yhteisö hyötyy myös koulun laajentumisesta. Rakennuksen kustannukset tulevat olemaan n. 8000€ sisältäen kaiken työmiesten palkoista ikkunaruutuihin ja perustuksiin. Summa on suuri meidän kokoluokan toiminnassa ja haastamme kaikki rakennustalkoisiin.
Jos sinulla tai tuttavapiirissäsi on yrittäjiä ja yrityksiä, jotka olisivat kiinnostuneita konkreettisesti osallitumaan rakennustalkoisiin rahalahjoituksin tai muulla tavalla, pyydämme laittamaan sanaa eteenpäin. Yrityskumppaneille olemme miettineet tapoja, joilla he voivat viestiä vastuullisuudestaan. Yritysyhteistyö postit otamme mielellämme vastaan osoitteeseen arto.tuominen[at]canelipuu.com

Kaikki lahjoitukset ovat enemmän kuin tervetulleita.
Linkin takaa löydät lisätiedot kuinka tulla mukaan talkoisiin:
http://canelipuu.com/tule-mukaan/lisarakennus/

-Katja

%d bloggaajaa tykkää tästä: