Kuudes kouluvuosi alkoi

Tammikuun alussa käynnistyi Canelipuun koulun KUUDES kouluvuosi! Kuulostaa hienolle. Ja onkin sitä! Voimme sanoa olevamme jo nuori yhdistys aloittelevan sijaan. Vuodet ovat kasvattaneet ja opettaneet. Ja tuoneet joukkoamme yhtenäisemmäksi.

2.1.2015 28 uutta esikoululaista aloitti koulussamme, tervetuloa pienet! Enempikin olisi ollut tulijoita, mutta pidämme luokkakoot kolmessa kymmenessä. Kaksi viime vuoden eskaria jää vielä kertaamaan esikoulun. Koulumme oppilasvahvuus saavutti tänä vuonna huippunsa, eli 150 oppilasta! Tämä tarkoittaa sitä, että joka luokka-asteella on 30 pientä koululaista! Yläasteelle siirtyi koulustamme tammikuussa 24 oppilasta. Tänä vuonna yläasteelaisillemme järjestettyyn tukiopetukseen (follow-up program) osallistuu 68 oppilasta luokilta 5-8. Yhteen laskettuna Canelipuu tukee siis tänä vuonna yhteensä 218 oppilaan koulutaivalta!

Matun kertoi jo viime vuoden alussa että koulustamme on tullut Ateswartalan kylän sykkivä sydän. Lisäksi vanhempien kiinnostus ja aktiivisuus lastensa koulunkäynnistä on Intian mittakaavassa ihmeellisissä lukemissa – Viime vuoden lopulla kuukausittain järjestettäviin vanhempainiltoihin osallistui yli 100 vanhempaa! Matun kertoi, ettei ole vastaavaa nähnyt missään koko työuransa aikana. Näin suuri joukko vanhempia on mukana kuulemassa ja kertomassa ja keskustelemassa lastensa koulutuksesta!

Koulun laajennuskampanja on käynnissä. Olemme saaneet kerättyä rahaa 3000€, 8000€ on tavoitteena. Toivomme voivamme aloitta rakennustyöt mahdollisimman pian tänä vuonna. Haastamme siis lisää ihmisiä osallistumaan talkoisiin!

Jos haluat liittyä joukkoomme ja tukea Canelipuun toimintaa jäsenmaksulla, voit maksaa jäsenmaksun 50€ Canelipuun tilillle FI88 5723 0220 2313 98 viitenumerolla 240909 123. Otamme mielellään mukaan yksityisiä kuukausilahjoittajia ja myös yrityslahjoituksia!

Anni on menossa käymään koulullamme tammikuun lopulla. Hän jakaa meille sitten ajankohtaista tietoa.

Katja

%d bloggaajaa tykkää tästä: